Osebna rast

OSEBNA RAST – KDO SEM, KAJ HOČEM IN KAM PLUJEM?

SKUPINA ZA ŽENSKE, KI SI ŽELIJO OD ŽIVLJENJA ŠE VEČ

 

Sem ženska. Sem mama. Sem kuharica in gospodinja. Sem delavka. Sem… Kdo sem?

Ženske smo z emancipacijo izgubile tradicionalno zaledje, podporo, ki smo si jo včasih s samim načinom življenja v širši skupnosti dajale med sabo. Namesto, da bi bile zaveznice in prijateljice, pogosto velja: ženska ženski volk.

 

Obkrožene smo z ljudmi, ki jih imamo rade a vendar stvari ne gredo po naših pričakovanjih in domišljiji. Naletavamo na ljudi, ki nas razočarajo. Ki nas prizadenejo. Nadenemo si masko na obraz in tako se zaščitimo. Nadenemo si nasmeh, pa čeprav zlagan. Nadenemo si ličila, da bomo ugajale drugim. Odvisne smo od nakupovanja, zato da bomo imele občutek varnosti. Zato, da bodo drugi srečni in da bomo ugajale drugim. Naša notranja ženska energija pa čedalje bolj ugaša…

 

Zato smo se odločili v centru Bella vita enkrat tedensko izvajati dve urni program zgolj za ženske, kjer si bomo  lahko izmenjale izkušnje, skupaj pogledale kje smo, kakšne smo, kako nas zaznavajo druge osebe, kaj se nam dogaja, kakšne imamo potrebe, želje in možnosti, potenciale. Kakšna je naša osebna legenda, kot bi temu rekel Alkimist. Da poniknemo malo globlje in malo bližje same k sebi in svojemu razmišljanju. Da poskusimo za trenutke ustaviti drveči svet, odmisliti oziroma ozavestiti svojo Bit, se sprostiti in samo biti.

 

Skupino vodim sama. Pridružile se nam bodo tudi tedenske gostje, ki so specializirane v psiholoških vedah  in skupaj bomo skušale najti svojo notranjo moč in se povezale s svojo življenjsko osjo in jo utrdile.

 

S tem namenom bodo pripravljene teme in vaje, ki ženske popeljejo k raziskovanju bogastva notranjega sveta. Teme, ki na sočen, zabaven način spodbudijo k spoznavanju tistih neodkritih in neizživetih delov sebe, ki so pripravljeni postati del zavesti in vsaki ženski polepšati, izpolniti življenje.

 

Skupina šteje do pet udeleženk, da je lahko program bolj kakovosten.

Upaš priti in se spoznati?

 

Vaša Brigita Petek