Telovadba Bella Vita

Telovadba Bella Vita

Jutranja terapevtska dinamika z detoksikacijo pljuč in telesa v solni sobi

 

Življenje je večna dinamika. Je razgibanost, je gibanje, je spreminjanje iz dneva v dan. Znotraj nas se neprestano pretaka neskončna dinamika celotnega sistema telesa, tako fizičnega, kot tudi energijskega. Tudi en sam Dih ni enak prejšnjemu.

Kaj je jutranja terapevtska dinamika ?

Gre za elemente gibanja skozi faze razvoja otroka predno shodi (1.faza dinamike). Faza zajema gibe celotnega telesa, saj ga naredijo funkcionalnega, gibljivega, ter bogatejšega z občutkom najiskrenejše radosti znotraj nas. Gre za preplet odraslosti in prebujanja notranjega otroka, kar pripomore k zavestnejšemu podiranju lastnih postavljenih okvirjev in strahov pred neznanim ter s tem povečanju samozavesti in vere v sebe.

Skozi celoten potek bomo tako pripomogli k boljši mobilizaciji sklepov, boljši aktivaciji trupa in medeničnih mišic,boljši anatomski postavitvi telesa v lastno življenjsko os z virom in kanalom življenjske energije telesa ter z
zavestnim poglobljenim dihanjem k večjemu pretoku kisika, kar pa omogoči dvig vitalne energije in samozdravljenje telesa.

S tem bomo naredili osnovo, da boste s predihanimi pljuči in povečanemu pretoku krvi po žilah maksimalno izkoristili zdravilne učinke vdihanih mikrodelcev NaCl v solni sobi ter z umirjenim umom prodrli v podzavestno zakladnico svojih modrosti za produktivnejše delo in nove korake.

Po osvojitvi prve faze dinamike (vzpostavitev stika um-telo-duh), se nadaljuje
nadgradnja vse do šeste faze, kjer se vzpostavlja aktivacija univerzalnih življenjskih kod zdravljenja posameznih nivojev telesa skozi sinhrono gibanje telesa in sprejemanjem zvoka.

Smo izjemna bitja največje kreacije, to je življenje samo in mi v njem. Vse kar smo in znamo, je v premajhnem zavedanju nas samih. Zato vas skozi telovadbo
popeljem v spominjanje, čutenje in zavedanje vsega, kar smo skozi na videz
preproste vzorce in tehnike giba, ki smo jih osvojili že kot otrok a smo jih pozabili ali pa morda podcenili v vaši dodani vrednosti lastnega delovanja.

Vmes boste postreženi s krepčilnim naravnim sokom, ki bo pospešil regeneracijo telesa in izločanje nakopičenih toksinov ter deležni delček preprostih modrosti.

Dinamika z detoksikacijo telesa je primerna za vse, ki si želite izboljšati počutje,
dvigniti energijo, postati bolj gibljivi, funkcionalni in povezani sami s sabo. Primerna je tudi za vse, ki opravljate pisarniška dela, ste pred pomembnimi življenjskimi odločitvami ali pa ste pod neprestanim stresom. Primerna je tudi za ženske po porodu (4 mesece po porodu, tudi z blago diastazo rektusov), kakor tudi kot preventiva pred prihajajočimi virusnimi in prehladnimi obolenji, ter tudi za vse tiste, ki že imate težave z astmo, bronhitisom, sinusi, kožo in prebavo.

Kdo jo izvaja in kako dolgo traja?

Telovadbo Bella Vita bo vodila izkušena inštruktorica fitnesa, Reiki terapevtka in avtorica programa terapevtske dinamike Maja Lešnik – studio Mgym..

Vsaka ura dinamike je izvedena intuitivno in je kanalizirana na skupino. Poteka na podlagi lastnih izkušenj dela na sebi, spopadanje s številnimi lažjimi kot tudi težjimi bolezni ter operacijami, zato je vsaka ura neponovljiva in je ni mogoče ponoviti, kakor tudi ne nadomestiti.

Lahko pa se dodatno udeležite dinamike na trakovih v nadomestnem jutranjem terminu v prostorih studia Mgym – prav tako v Preboldu- z doplačilom 5 Eur.

Časovnica celotnega programa je 100 min.
Prva ura je namenjena vadbeni dinamiki, 10 min na vmesni premor za napitek in vprašanja ter 30 min na koriščenje solne sobe, kjer se bomo sproščali ob
meditativni glasbi, vodeni meditaciji ali pa si bomo vzeli čas za izmenjavo
preprostih življenjskih modrosti.

 

Obvezne so predhodne prijave na info@bella-vita.si

ali na telefonski številki 070 507 605

ter na studiomgym@gmail.com 031 783 407.

 

Vadba Bella Vita se izvaja po principu kvalitete na osebni ravni – ne kvantitete – zato je skupina sestavljena iz največ 6 udeležencev.

Termin ob torkih in četrtkih ob 8:15 uri zjutraj v prostorih Bella Vita, Graščinska cesta 11, 3312 Prebold (zraven zdravstvenega doma).

‘Radost ne obstaja v končnem…Radost obstaja samo v neskončnem…

zaupajte in si upajte.’

Vaša

Maja Lešnik – studio Mgym