Solna soba

ENERGIJSKA SOLNA SOBA BELLA VITA

KAJ JE PLAZMATRONSKO – ORGONITSKO LEŽIŠČE BELLA VITA?

Osem orgonitnih plošč je vgrajenih v anatomsko oblikovano ogrevano ležišče. Vsaka posamezna plošča je v podlago vgrajena in locirana na predel pripadajoče čakre. Vse pa so povezane  preko zlatega žarka preko kvarca v tesnilni bobini, ki poteka od najnižje ozemljitve plošče izdelane po principu medicine Wheel navzgor, skozi vseh sedem centrov.

Orgonska energija- življenjska energija. Življenjska energija nikakor ni odkritje sodobnega človeka. Skozi zgodovino jo v različnih kulturah lahko srečamo pod imeni , kot so prana, chi, qi, mana, orenda,  eter danes pa najpogosteje kot orgon ali bioenergija.

Ali Solna Soba Pomaga

Kaj je energijska solna soba Bella Vita?

Energijska solna soba je prostor, namenjen izvajanju solne terapije in anti stresne regeneracije telesa s pomočjo orgonitov- orgonske energije. Solna terapija je terapevtska metoda z aerosolom medicinske soli, ki ga v prostor vpihuje medicinska naprava imenovana halogenerator.

Aerosol medicinske soli je tako fino mleta sol, ki  s pomočjo halogeneratorja in z dihanjem doseže vse kotičke vaših dihalnih poti.

Suh aerosol ustvarja sterilno, hipobakterijsko in z negativnimi ioni nabito atmosfero.

Edini v Sloveniji nudimo celostna terapijo telesa in duha v enem prostoru.

Terapija je klinično preizkušena in naravna ter zelo dobra za vaše zdravje.

Suhi aerosol soli telo tako oskrbi z močnim naravnim antihistaminom ter v kombinaciji z že predpisanimi zdravili zmanjša uporabo zdravil.

 

solna soba

 

Komu je namenjena  Energijska solna soba Bella Vita?

Terapije so namenjene vsem starostnim skupinam, predvsem pa tistim, ki jih mučijo zdravstvene težave.

Pod zdravstvene težave spadajo: astma, bronhitis, kronična obstruktivna pljučna bolezen, vnetje manjših dihalnih poti, gripa, vnetje žrela, angina, vnetje grla, alergije, vnetja ušes, vnetje sluznice obnosnih votlin, viroze, ekcemi in dermatitis.

Pomagajo tudi pri : kroničnem stresu, utrujenosti, slabem spanju, smrčanju, pri mišičnih obolenjih in bolečinah v sklepih.

Priporočajo se tudi  športnikom, ker povečujejo fizično sposobnost in vzdržljivost ter pomagajo pri učinkovitejšem sproščanju mišičevja v kombinaciji z Detox programom, kjer se izločijo toksini, ter pevcem pred nastopom in po njem, seveda pa tudi poslovnim ljudem za sprostitev po napornem dnevu.

Pozitivni učinki terapij so:

  • izboljšanje pljučne funkcije
  • krepitev imunskega sistema
  • obnovi se sluznica dihale poti
  • učinkuje proti alergijam na koži
  • deluje na limfni sistem
  • antistresna regeneracija telesa v kombinaciji z orgoniti

 

solna soba Bella Vita

 

Za  otroke je tudi priporočljiva?

Otroci, ki obiskujejo vrtce in šole, so vsakodnevno izpostavljeni nalezljivim boleznim in virusnim obolenjem. Z obiski solnih terapij preventivno krepijo imunski sistem in sluznico dihal. V akutnih stanjih bolezni dihal terapije še najbolj pomagajo otrokom, saj se po navadi, zaradi delovanja hitrejših procesov v otrokovem telesu, sluznica dihal še toliko bolje odziva na aerosol. Terapije krepijo otrokov imunski sistem, delujejo protivnetno in odpravljajo učinke, ki so jih na mladem organizmu pustili antibiotiki.

Poleg tega jih prisotnost orgonitov – orgonske energije v prostoru še dodatno umiri, ter jim pomaga pri koncentraciji na nezavedni ravni. S tem pripomoremo k boljšemu učenju, zaznavanju, pri otrocih s hiperaktivnostjo je bilo zaznati povečanje umirjenega vedenja.

Otroka spremlja starš, ki se medtem, ko se otrok v prostoru igra, uleže na ležalnik in tako poleg solne terapije prejme tudi orgonsko energijo, ki deluje protistresno. Tako sta zadovoljna oba.

 

Kdaj energijska solna soba ni priporočljiva?

Odsvetujemo obisk nosečnicam, ljudem s preboleno tuberkolozo, pri vročinskemu stanju, srčnem popuščanju in osebam s previsokim krvnem pritisku (če ni reguliran z zdravili).

Tem osebam z zgoraj navedenimi boleznim,  pa kljub temu priporočamo antistresno terapijo na energijskem ležalniku v prostoru, vendar takrat ne vpihujemo aerosola v prostor.

 

Kolikokrat naj bi obiskali solno terapijo?

Učinki so vidni že takoj po eni terapiji. Za daljšo odpornost pa je potrebna serija terapij. Kako pogoste so terapije, je odvisno od vrste bolezni, starosti bolnika in stopnje bolezni. Vse to se dogovorimo pred prvim obiskom solne terapije.

 

Kako se opremimo za v Energijsko solno sobo Bella Vita?

V navadna, čista oblačila. Otroci naj imajo predvsem čiste nogavičke in hlače. Starši dobijo za vstop v prostor posebne copatke oziroma zaščito. V solne sobe je prepovedano nositi hrano in pijačo. Prav tako ni dovoljeno dojenje ali previjanje dojenčkov v prostorih solne sobe.